Altijd de beste prijs voor je legpuzzel 

Snel geleverd door de aangesloten webshop 

Geen extra kosten 

Jan van Haasteren puzzels

De puzzels van Jan van Haasteren zijn geliefd bij velen; altijd voorzien van de meest hilarische scenes, van hoge kwaliteit en geschikt voor jong en oud. Jan van Haasteren legpuzzels zorgen gegarandeerd voor een glimlach op je gezicht en zorgen altijd voor uren speelplezier. Zoek je als beginner een Jan van Haasteren puzzel? Ga dan voor een Jan van Haasteren puzzel met 500 stukjes. De meeste Jan van Haasteren legpuzzels hebben 1.000 stukjes, waarmee je je uren kunt vermaken.

Op zoek naar soortgelijke puzzels van andere merken? Kijk dan ook even bij Wasgij puzzels en King puzzels. Er is voor ieder wat wils bij legpuzzels-kopen.nl!

Resultaat 1–20 van de 21 resultaten wordt getoond

Jan van Haasteren legpuzzels kopen

Op zoek naar een Jan van Haasteren puzzel? Bij legpuzzels-kopen.nl vind je snel een Jan van Haasteren puzzel tegen een scherpe prijs! Jan van Haasterenpuzzels zijn voor jong en oud en voor onervaren en ervaren puzzelaars; de legpuzzels zijn verkrijgbaar vanaf 10 stukjes voor de allerkleinsten tot maar liefst 5.000 stukjes voor de meest ervaren puzzelaars!

 Jan van Haasteren puzzel aanbieding

Via Legpuzzels-kopen.nl houd je eenvoudig de laatste Jan van Haasteren aanbiedingen in de gaten. Doordat wij een ruim aanbod aan puzzels van Jan van Haasteren hebben van meerdere webshops, shop je altijd met het beste tarief.

Over Jan van Haasteren

De meeste puzzelaars kennen de wereldberoemde puzzels van Jan van Haasteren. De hilarische en kenmerkende puzzels van Jan van Haasteren zijn over de hele wereld geliefd en worden tot op de dag van vandaag veelvuldig verkocht. Een puzzel van Jan van Haasteren staat garant voor uren speelplezier, waarbij je de keuze hebt uit een kleinere puzzel van 500 stukjes tot enorme Jan van Haasteren legpuzzels met maar liefst 5.000 stukjes! Voor mensen met verslechterd zicht zijn er ook XL puzzels verkrijgbaar; hierdoor kan iedereen genieten van een Jan van Haasteren puzzel.

Hoe herken je een Jan van Haasteren puzzel?

Een Jan van Haasteren puzzel is eenvoudig te herkennen; de typerende tekenstijl van bedenker Jan herken je in een oogopslag. Ook typisch aan een Jan van Haasteren puzzel zijn de terugkomende elementen in de puzzels; denk aan de dikke mevrouw en het kleine mannetje, Sinterklaas, de kenmerkende haaienvin en voor de goed oplettende puzzelaar het zelfportret van Jan van Haasteren. Zelfs na het puzzelen kun je nog uren vermaken met het zoeken naar deze terugkerende elementen!

Hoe groot is een Jan van Haasteren puzzel?

De grootte van een Jan van Haasteren puzzel hangt af van het aantal stukjes dat de puzzel heeft; aangezien Jan van Haasteren legpuzzels verkrijgbaar zijn van 10 tot 5.000 stukjes, is hier niet 1 antwoord op te geven. Wel kunnen we de volgende richtlijnen ongeveer meegeven:

  • Jan van Haasteren puzzels 150 stukjes zijn meestal 35 bij 25 centimeter
  • Jan van Haasteren puzzels 500 stukjes zijn meestal 49 bij 35 centimeter
  • Jan van Haasteren puzzels 1.000 stukjes zijn meestal 68 bij 49 centimeter
  • Jan van Haasteren puzzels 1.500 stukjes zijn meestal 90 bij 60 centimeter
  • Jan van Haasteren puzzels 2.000 stukjes zijn meestal 98 bij 68 centimeter

Wat kost een Jan van Haasteren legpuzzel?

De prijzen van een Jan van Haasteren puzzels lopen net zo uiteen als de afmeting van de legpuzzel. Jan van Haasteren puzzels zijn doorgaans verkrijgbaar vanaf 6 euro voor de kleinste puzzels tot 40 euro voor de allergrootste puzzels. Wij zoeken naar de beste prijs voor de Jan van Haasteren puzzels, dus houd onze webshop goed in de gaten.

Welke Jan van Haasteren legpuzzels zijn er?

Er zijn op het moment van schrijven maar liefst 640 Jan van Haasteren puzzels. Er komen ook nog regelmatig nieuwe puzzels uit. Je raakt dus nooit uitgepuzzeld met de puzzels van Jan van Haasteren! Voor een actuele lijst van alle beschikbare puzzels, klik dan op deze link.

Waarom een puzzel van Jan van Haasteren kopen?

Een Jan van Haasteren puzzel koop je als je op zoek bent naar een leuke, uitdagende puzzel die gegarandeerd zorgt voor een glimlach op je gezicht. Ook zijn er genoeg puzzels die goed passen bij bepaalde gebeurtenissen, zoals Kerst, Pasen, Oud en Nieuw, verjaardagen en nog veel meer! Zo heb je ook de Jan van Haasteren Formule 1 puzzels en de Jan van Haasteren safari puzzels.

Nieuwe puzzels van Jan van Haasteren

Het team van Jan van Haasteren brengt nog regelmatig nieuwe puzzels uit; in onze webshop proberen wij deze zo snel mogelijk aan te bieden. Denk je een puzzel te missen? Stuur ons dan gerust een mail.