Altijd de beste prijs voor je legpuzzel 

Snel geleverd door de aangesloten webshop 

Geen extra kosten 

Legpuzzels kopen

Op zoek naar je volgende legpuzzel? Bij legpuzzels-kopen.nl vind je eenvoudig een nieuwe legpuzzel voor een goedkope prijs! Wij verkopen legpuzzels van meerdere merken, zoals de grappige Jan van Haasteren legpuzzels, de mysterieuze Wasgij legpuzzels, mooie Ravensburger legpuzzels en klassieke King legpuzzels. Of je nu op zoek bent naar een kleine legpuzzel voor kinderen of een grote legpuzzel voor volwassenen, via legpuzzels-kopen.nl vind je altijd de legpuzzel die bij jou past.

Via het filter zoek je snel de geschikte puzzel. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een puzzel van 500 stukjes? Filter dan op 0 tot 500 stukjes. Zoek je een grotere uitdaging? Zoek dan naar een puzzel van 1.000 stukjes of zelfs 2.000 stukjes. Ben je fan van een specifiek merk, zoals Ravensburger? Ook hier kun je eenvoudig op filteren.

Resultaat 1–20 van de 49 resultaten wordt getoond

Puzzels kopen bij legpuzzels-kopen.nl

Ben je fan van spelletjes en zoek je een uitdaging waar je veel geduld voor nodig hebt? Een legpuzzel van legpuzzels-kopen.nl is dan precies jouw ding! Ons aanbod aan legpuzzels is zeer divers: denk aan Disneypuzzels voor de allerkleinsten, maar ook puzzels tot wel 5.000 stukjes voor de ervaren puzzelaar.

Wij bieden uitsluitend puzzels aan van gerenomeerde merken, die legpuzzels aanbieden van de hoogste kwaliteitsstandaarden. Denk hierbij aan stevige puzzelstukjes die goed op elkaar aansluiten en lang mooi blijven. Zo kun je voor een lange tijd van je legpuzzel genieten!

Waarom een legpuzzel kopen?

Legpuzzelen is weer helemaal in; enorm veel Nederlanders hebben de legpuzzel herondekt en besteden talloze uren aan deze leuke hobby. Maar waarom is een legpuzzel nou zo leuk? Dit heeft te maken met verschillende factoren:

  • Legpuzzelen is goed voor je geestelijke gezondheid
  • Puzzelen is een combinatie van inspanning en ontspanning
  • Het is voor jong en oud; iedereen kan een puzzel maken
  • Je hebt verschillende puzzelniveau’s: het is dus altijd een uitdaging
  • De tijd vliegt voorbij tijdens het puzzelen

Lees ook ons artikel over waarom legpuzzels goed voor je gezondheid zijn.

Welke legpuzzel kopen?

Welke legpuzzel het beste bij je past hangt af van hoe ervaren je bent met puzzelen. Daarnaast ligt het ook aan je voorkeur voor hoe lang je wilt gaan puzzelen. Ben je een ervaren puzzelaar maar wil je niet een hele middag puzzelen? Kies dan een puzzel van 500 stukjes. Een puzzel van 1.000 stukjes ben je namelijk al gauw 3 tot 10 uur mee bezig. Zoek je als ervaren puzzelaar een echte uitdaging? Kies dan een puzzel van 2.000 of 5.000 stukjes.

Voor kinderen of beginners is het belangrijk om te beginnen met een simpele puzzel; een puzzel van 2.000 stukjes kan nog zo mooi zijn, maar is misschien een te grote uitdaging om mee te beginnen. Voorkom teleurstellingen en begin met een kleinere puzzel, bijvoorbeeld een legpuzzel van 500 stukjes.

Op de doos van de legpuzzel staat vaak een minimum leeftijd aangegeven; houd er rekening mee dat sommige puzzels te uitdagend kunnen zijn voor jonge kinderen.

Legpuzzels voor kinderen

Ook voor legpuzzels voor kinderen kun je terecht bij legpuzzels-kopen.nl. Kijk hiervoor vooral bij de categorie houten puzzels. Legpuzzels zijn een geweldig hulpmiddel voor de opvoeding van je kind. Een legpuzzel heeft namelijk de volgende voordelen:

  • Het maken van een legpuzzel stimuleert het begrijpend denkvermogen van je kind
  • Het versterkt de fijne motorische vaardigheden
  • Het kind leert met steeds grotere uitdagingen om te gaan

Legpuzzels zijn ook geschikt voor oudere kinderen; let hierbij op dat het verstandig is om met een kleine puzzel te beginnen, en dit op te bouwen naar legpuzzels met meer stukjes.