Altijd de beste prijs voor je legpuzzel 

Snel geleverd door de aangesloten webshop 

Geen extra kosten 

Wasgij puzzels

Wasgij legpuzzels dagen je uit om al je fantasie en inlevingsvermogen te gebruiken om tot het eindresultaat te komen; je weet namelijk van tevoren niet hoe de puzzel er uit gaat zien, zoals bij bijvoorbeeld Jan van Haasteren puzzels en Ravensburger puzzels wel het geval is. Puzzels van Wasgij zijn een echte uitdaging en perfect voor de ervaren puzzelaar en bieden urenlang speelplezier. Bij Legpuzzels-kopen.nl vind je een ruim aanbod aan Wasgij legpuzzels 1000 stukjes tegen de beste prijzen. Bekijk hieronder ons aanbod.

 

Over Wasgij

Wasgij puzzels zijn uniek in zijn soort; van tevoren weet je niet hoe het eindresultaat er uit gaat zien. De legpuzzels, die sinds 1997 worden gemaakt door producent Jumbo, zijn razend populair bij zowel beginnende als ervaren puzzelaars. De unieke en grappige tekeningen worden bedacht door tekenaars die jarenlange ervaring hebben met het creëren van komische tekeningen, namelijk Paul Gibbs, Bill Houston, Dick Heins, Neil Eiston, James Alexander en Graham Thompson. Elke Wasgij puzzel is voorzien van een verhaal, dat uitgebeeld wordt door de puzzelstukjes aan elkaar te verbinden. De naam Wasgij is zelf ook al een puzzel. Draai je Wasgij om, dan krijg je Jigsaw, het engelse woord voor legpuzzel!

Wasgij legpuzzels kopen

Wasgij brengt door het grote succes van zijn legpuzzels jaarlijks nieuwe puzzels uit; je bent dus nooit uitgepuzzeld en kun je steeds een nieuwe Wasgij legpuzzel kopen. Wist je dat je via Legpuzzels-kopen.nl altijd een goede prijs betaalt voor een Wasgij puzzel? doordat meerdere webshops bij ons zijn aangesloten, koop je je volgende puzzel van Wasgij altijd voor een goede prijs!

Welke soorten Wasgij puzzels zijn er?

De puzzels van Wasgij zijn onderverdeeld in meerdere categorieën, namelijk Wasgij Mystery, Wasgij Destiny, Wasgij original en Wasgij Christmas. Het concept voor elke Wasgij puzzel is echter bij elke categorie hetzelfde; je weet niet wat je van tevoren gaat puzzelen!

Wasgij Original

De Wasgij puzzel waar het allemaal mee begon; de Wasgij Original legpuzzels hebben een terugkerend thema, namelijk dat de oplossing van de puzzel hetgeen is waar de personages die op de doos zijn afgebeeld naar kijken. Door je fantasie en de hints te gebruiken ontdek je al puzzelend waar de personages zo gefascineerd naar aan het kijken zijn. Het is moeilijk om deze puzzels naast je neer te leggen; je nieuwsgierigheid wordt zo gevoed dat je er snel achter wil komen waar de personages nou naar aan het kijken zijn!

Wasgij Mystery

Bij de Wasgij Mystery legpuzzels zie je op de doos een momentopname van een aantal personages. Door je fantasie te gebruiken en de hints toe te passen die gegeven zijn ontdek je wat er gaat gebeuren met de personages die op de doos zijn afgebeeld.

Wasgij Destiny

De Wasgij Destiny puzzels zijn weer totaal anders; op de doos zie je een afbeelding van een moment uit een bepaalde tijd. De daadwerkelijke oplossing is een afbeelding van dezelfde plek, maar dan in het heden of de toekomst. Je reist dus samen met de personages op de doos terug of vooruit in de tijd. Met de hints die gegeven zijn en wederom je fantasie volop te benutten kom je tot de oplossing van de legpuzzel.

Wasgij Christmas

Wasgij Christmas puzzels werken op een soortgelijke manier als de Wasgij Original puzzels; op de doos zie je een afbeelding van personages die gefascineerd naar iets aan het kijken zijn; het is aan jou om te ontdekken wat dit precies is door de puzzel op te lossen. Elke Wasgij puzzel is voorzien van de nodige hints om je op weg te helpen, zo ook bij deze Wasgij Christmas puzzels.

Wasgij puzzel aanbieding

Via Legpuzzels-kopen.nl koop je een Wasgij puzzel altijd tegen de beste prijs. Ben je dus op zoek naar een Wasgij puzzel aanbieding? Houd deze pagina dan goed in de gaten!

Wasgij puzzel oplossingen

Iedereen die weleens een Wasgij puzzel heeft geprobeerd, is vreselijk benieuwd naar de Wasgij puzzel oplossing. Er wordt op het internet dan ook druk gezocht naar afbeeldingen van opgeloste Wasgij puzzels. Met genoeg doorzettingsvermogen en fantasie kom je echter uiteindelijk zelf natuurlijk ook bij de Wasgij puzzel oplossing. Blijf het dus proberen, hoe blijer je uiteindelijk met het resultaat bent.